Αδυναμία προσέγγισης του ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ σε Ψαρά και Οινούσσες λόγω καιρικών συνθηκών

Δεν προσέγγισε σήμερα τα ξημερώματα τα Ψαρά και τις Οινούσσες το Ε/Γ-Ο/Γ ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ, το οποίο είχε αναχωρήσει από Πειραιά με τελικό προορισμό το λιμάνι της Μυτιλήνης, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Αναλυτικά η ενημέρωση από το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή

Αδυναμία προσέγγισης του ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ στα Ψαρά

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ψαρών, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ – Ο/Γ ”ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ” Ν.Π. 12396, το οποίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Πειραιά – ν. Ψαρά – ν. Οινούσσες – ν. Χίο – ν. Λέσβο, ότι αδυνατεί να προσεγγίσει τον λιμένα ν. Ψαρών, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και το πλοίο θα συνεχίσει το εγκεκριμένο δρομολόγιό του για λιμένα ν. Οινουσσών.

Στον εν λόγω πλοίο ανέμεναν προς αποβίβαση 02 επιβάτες και 01 Ι.Χ.Ε. όχημα, ενώ στον οικείο λιμένα δεν ανέμεναν επιβάτες προς επιβίβαση.

Αδυναμία προσέγγισης του ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ στις Οινούσσες

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Οινουσσών, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ – Ο/Γ ”ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ” Ν.Π. 12396, το οποίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Πειραιά – ν. Ψαρά – ν. Οινούσσες – ν. Χίο – ν. Λέσβο, ότι αδυνατεί να προσεγγίσει τον λιμένα ν. Οινουσσών, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και το πλοίο θα συνεχίσει το εγκεκριμένο δρομολόγιό του για λιμένα ν. Χίου.

Στον εν λόγω πλοίο ανέμεναν προς αποβίβαση 06 επιβάτες και 02 Ι.Χ.Ε. οχήματα, ενώ στον οικείο λιμένα ανέμεναν 31 επιβάτες προς επιβίβαση.