Αναστολή δρομολόγησης του CAT I ανακοίνωσε η MAGIC SEA FERRIES

Η MAGIC SEA FERRIES με μεγάλη λύπη και αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνει την αναστολή των δρομολογίων του πλοίου ‘CAT I’ στην γραμμή Άγιος Κωνσταντίνος – Σκιάθος- Σκόπελος – Αλόννησος έως 02/10/2022 για λόγους ανωτέρας βίας.

Η αναταραχή η οποία έχει προκληθεί τα τελευταία χρόνια λόγω της πανδημίας του covid-19 καθώς και του πολέμου στην Ουκρανία, στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα, δεν επιτρέπει στην εταιρεία να προμηθευτεί έγκαιρα αναγκαία υλικά τα οποία θα επιτρέψουν την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του πλοίου.

Από την πλευρά της, η MAGIC SEA FERRIES διαβεβαιώνει ότι συνεχίζει να καταβάλει άοκνες προσπάθειες προκειμένου να δοθεί το συντομότερο λύση στην ετοιμασία του πλοίου και να ξεκινήσει τα ταξίδια του.

Παράλληλα η εταιρεία ενημερώνει τους επιβάτες οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τα εισιτήρια τους μέσω του site της MAGIC SEA FERRIES ότι τα εισιτήρια τους έχουν ακυρωθεί και έχει δοθεί ήδη εντολή προς την Τράπεζα για την πίστωση της αξία τους στο λογαριασμό τους. Επιβάτες οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τα εισιτήρια τους μέσω συνεργαζόμενων Τουριστικών πρακτορείων παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το πρακτορείο από το οποίο εξέδωσαν τα εισιτήρια τους, προκειμένου να ενημερωθούν για την διαδικασία ακύρωσης των εισιτήριων και την επιστροφή της αξίας τους.

Κεντρική φωτογραφία: Stratos Predaris | MarineTraffic