Από τον Πειραιά θα ξεκινήσει κρουαζιέρες το AEGEAN ODYSSEY

Με αισιοδοξία και ελπίδες άνοιξε την εφετινή περίοδο της κρουαζιέρας η εταιρεία “Τhe Aegean Experience”,  με έδρα τον Πειραιά, που υποδέχθηκε τους φίλους και συνεργάτες σε ένα φιλικό γεύμα  στο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο “Aegan Odyssey”, στοι λιμάνι του Πειραιά.

Το πλοίο, με αφετηρία τον Πειραιά, αρχίζει τις κρουαζιέρες του στη Μαύρη Θάλασσα (Σινώπη, Τραπεζούντα, Βάρνα) , την Κωνσταντινούπολη  και τα νησιά του Αιγαίου στις 29  Μαρτίου.

Οι κρουαζιέρες που οργανώνει η ειταιρεία απευθύνονται  σε ταξιδιώτες με διαίτερα υψηλές απαιτήσεις, σχεδόν αποκλειστικά Αμερικανούς. Ειδικοί επιστήμονες, δίνουν διαλέξεις  για τους επιβάτες πριν από την αποβίβαση στα λιμάνια. Κάθε προορισμός έχει την δική του ιστορία και τα αξιοθέατα. Οι επιβάτες του πολυτελούς «”Αegean Odyssey” πριν πατήσουν το πόδι στο λιμάνι γνωρίζουν τι θα δουν και τι πρέπει να προσέξουν.

Οι κρουαζιέρες είναι δεκαήμερες, δεκαπενθήμερες, πολλές φορές φτάνουν τις 20, τις 27 αλλά και τις 46 ημέρες!

Υπάρχει  κρουαζιέρα, στην οποία οι επιβάτες θα περάσουν 45 νύχτες στο βαπόρι, θα απολαύσουν 130 γεύματα και θα επισκεφθούν με λιμένα απόπλου το Λονδίνο, λιμάνια της Γαλλίας, Ισπανίας, Μαρόκου, Ιταλίας, Μαυροβουνίου, Κροατίας, Αλβανίας, για να καταλήξουν και να αποβιβασθούν στον Πειραιά.

Μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Νίκος Τουρβάς, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Παρά τις δυσκολίες που  φέρνει ο πόλεμος στην Ουκρανία, μετά από δύο άγονα χρόνια λόγω του κορωνοϊού, ξεκινάμε με αισιοδοξία. Εμείς, έχουμε απόλυτη πληρότητα μέχρι τον ερχόμενο Δεκέμβριο, οπότε ολοκληρώνουμε το εφετινό μας πρόγραμμα. Πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά και η κρουαζιέρα θα ξαναβρεί τον δρόμο της.

Εμείς πιστεύουμε στην κρουαζιέρα με ανθρώπινες, λογικέςδιαστάσεις. Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις ενός ιδιαίτερα απαιτητικού κοινού, το οποίο μας εμπιστεύεται όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στον χώρο. Με δυο λόγια, προσφέρουμε ποιότητα, σε μια εποχή που ο μαζικός τουρισμός  δεν κάνει το ίδιο.

Έχουμε την καλύτερη χώρα στην Ευρώπη και θα μπορούσε να υπάρχει και σήμερα η ελληνική κρουαζιέρα. Ειναι κρίμα μια χώρα από την οποία πέρασαν ένας Αντώνης Χανδρής κι ένας Ανδρέας Ποταμιάνος, να μην έχει αγαπήσει όσο έπρεπε την κρουαζιέρα της. Ναι, πιστεύουμε ότι μπορεί να υπάρξει και πάλι ελληνική κρουαζιέρα. Αρκεί να την στηρίξει η ελληνική Πολιτεία. Είναι οξύμωρο η ωραιότερη χώρα της Ευρώπης να μην έχει την δική της κρουαζιέρα!».

Πηγή: naftemporiki.gr | Δ. Καπράνος