Αργυρή διάκριση για την ΑΤΤΙCA GROUP στα GREEN AWARDS 2022

Η Attica Group, μητρική εταιρεία των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES και HELLENIC SEAWAYS, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει τη διάκρισή της στα Green Awards 2022 για τη νέα Seasmiles Biocard του προγράμματος πιστότητας και επιβράβευσης πελατών Seasmiles.

Τα Green Awards 2022 διοργανώθηκαν από την Boussias Communications υπό την αιγίδα της Ένωσης Πτυχιούχων Περιβαλλοντολόγων Ελλάδας.

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Μαρτίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, η Attica Group τιμήθηκε με το Αργυρό βραβείο στην κατηγορία:

Green Business / Industry Process

Seasmiles BIOCARD

Πυλώνας 3 – Development / Operations / Technology

Η Attica Group εισήγαγε πρώτη στην ελληνική ακτοπλοϊκή αγορά τη νέα γενιά καρτών από βιοδιασπώμενο υλικό, παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της να εφαρμόζει ορθές πρακτικές για τη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος και την προστασία του περιβάλλοντος.

Η διοργάνωση Green Awards προβάλλει κι επιβραβεύει εταιρείες των οποίων τα προϊόντα κι οι υπηρεσίες ταυτίζονται με την καινοτομία και την αριστεία, τα γνωστοποιεί στο ευρύ κοινό και κινητοποιεί τις επιχειρήσεις για διαρκή βελτίωση. Απώτερος στόχος είναι η βελτίωση να επιτευχθεί με την εισαγωγή τεχνολογιών και διαδικασιών ανάπτυξης που αφήνουν χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα και τη χρήση βιώσιμων πρακτικών, από τις οποίες θα προκύψουν προϊόντα που θεωρούνται Green, Eco-Friendly, Recyclable, Reusable και ZERO Waste, τα οποία προάγουν την Green Economy και το Eco Living.

Τα βραβεία απονέμονται κατόπιν αυστηρής διαδικασίας αξιολόγησης από κριτική επιτροπή στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων και επαγγελματίες, καθιστώντας τη συγκεκριμένη διάκριση ιδιαίτερα σημαντική.