Διεθνείς πρεμιέρες στο Olympic Yacht Show 2021

Με στόχο να αποτελέσει την επανεκκίνηση και ταυτόχρονα το ορόσημο για την αγορά του Σκάφους Αναψυχής και του θαλάσσιου τουρισμού θα διεξαχθεί από την 1η έως τις 5 Οκτωβρίου 2021, στην πανέμορφη Olympic Marine στο Σούνιο, και κάτω από το βλέμμα του Αιγέα, το 1ο Olympic Yacht Show. Το 1ο Olympic Yacht Show θα πραγματοποιηθεί τόσο στο πλωτό τμήμα της μαρίνας όσο και στο χερσαίο. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν στο φυσικό τους περιβάλλον μοναδικά κομψοτεχνήματα της ναυπηγικής. Η διοργάνωση έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του παγκόσμιου yachting και, εκείνες τις ημέρες, στην Ελλάδα θα «χτυπάει» η καρδιά των απανταχού φίλων της θάλασσας και των σκαφών.

O διεθνής ειδικός Τύπος έχει χαρακτηρίσει το «1ο Olympic Yacht Show» ως premium event. Το ενδιαφέρον από κάθε γωνιά του πλανήτη είναι μεγάλο και το πλωτό τμήμα, που διατέθηκε στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Olympic Marine, έχει σχεδόν καλυφθεί.

Ο αριθμός των συμμετοχών σε σκάφη, ήδη, ανέρχεται σε 90. Το πιο εντυπωσιακό όλων είναι ότι δύο εξ αυτών έως τώρα θα κάνουν «πρεμιέρα» στο ελληνικό event καθώς οι συμμετέχοντες τους επέλεξαν να τα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στη χώρα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη θάλασσα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως θα έχει και το χερσαίο τμήμα της έκθεσης. Κορυφαίες εταιρείες από όλο τον κόσμο, που ξεχωρίζουν για τις υπηρεσίες τους σε θέματα εξοπλισμού, τεχνολογίας και γενικότερα υποστήριξης σκαφών, έχουν, ήδη, δηλώσει συμμετοχή στο κορυφαίο ραντεβού του yachting.

Φιλοδοξία των διοργανωτών του Olympic Yacht Show είναι να εξελιχθεί η διοργάνωση σε ένα ετήσιο διεθνές ραντεβού Yachting και να αναδείξει τις δυνατότητες που έχει η Ελλάδα σε αυτόν τον τομέα.
H Olympic Marine συγκαταλέγεται στις κορυφαίες και στις πιο άρτια οργανωμένες μαρίνες της Μεσογείου. Το Olympic Yacht Show διοργανώνεται από την ONDECK Events, σε συνεργασία με την Olympic Marine SA. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής και του δήμου Λαυρεωτικής.