Επίσκεψη Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στη Σύρο

Την Παρασκευή 04-06-2021, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Κλιάρης Θεόδωρος, πραγματοποίη υπηρεσιακή επίσκεψη στη νήσο Σύρο, όπου και συναντήθηκε με τον Διοικητή της 6ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικ Ακτοφυλακής Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Γκίζη Ιάκωβο καθώς και τον Λιμενάρχη Σύρου Πλωτάρχη Λ.Σ. Βαμβακούση Ιωάννη.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, επισκέφθηκε την 6η ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το Λιμεναρχείο Σύρου, τα πλωτά περιπολικά σκάφη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚ όπου και συνομίλησε με τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής, τους Κυβερνήτες και τα πληρώματα των σκαφών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και παράλληλα ενημ ρώθηκε για το έργο και τη δραστηριότητά τους καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στη συνέχεια ο κ. Αρχηγός, επισκέφθηκε την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Σύρου και συναντήθηκε με τον Διοικητή Πλοίαρχο Λ.Σ. Καραμήτσα Π ναγιώτη και το προσωπικό της Σχολής και ενημερώθηκε εκτενώς για τη δραστηριότητα τους, ενώ επιθεώρησε τους χώρους εκπαίδευσης και φοίτ σης των σπουδαστών.

Ο κ. Αρχηγός, συνεχάρη τα στελέχη των Υπηρεσιών και τα πληρώματα των περιπολικών σκαφών για τον επαγγελματισμό, τη φιλοτιμία, την ετοιμ τητα και την αποτελεσματικότητα που επιδεικνύουν καθημερινά στην εκτέλεση της αποστολής τους και τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ί ζήλο το έργο τους.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, ο κ. Αρχηγός πραγματοποίησε εθιμοτυπικές συναντήσεις με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ.κ. Δωρ θεο Β ́, τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, τον Δήμαρχο Σύρου, καθώς και με Διευθυντικά στελέχη της Διοίκησης του ναυπηγείου Onex Neori Shipyards S.A., με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.