Επιστρέφει στα δρομολόγια Κυκλάδων-Κρήτης-Δωδεκανήσων το ΠΡΕΒΕΛΗΣ από 22/7

Δεν χρειάστηκαν παρά λίγες ημέρες μετά το πέρας της ολοκλήρωσης των δρομολογίων του στην άγονη γραμμή της Κασοκαρπαθίας και το Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ επιστρέφει εκ νέου στη γραμμή που εξυπηρέτησε σχεδόν για 14 χρόνια και που όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να εξυπηρετεί και για το προσεχές μέλλον, αντικαθιστώντας το OLYMPUS που δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει ούτε ένα ταξίδι, από τις 11/7 που πήρε τη γραμμή, ύστερα από διαγωνισμό που είχε προκυρήξει το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Στην ιστοσελίδα της ΑΝΕΚ ήδη έχουν αρχίσει να ενημερώνονται τα θερινά πλάνα κρατήσεων ενώ έχει ανακοινωθεί και το πρόγραμμα δρομολογίων:

H ANEK LINES για το ΠΡΕΒΕΛΗΣ

Το δημοφιλές ΕΓ/ΟΓ “ΠΡΕΒΕΛΗΣ” της ΑΝΕΚ LINES, ξεκινάει, σήμερα, Παρασκευή 22 Ιουλίου τα δρομολόγια σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα. Το πλοίο που αγάπησαν ιδιαίτερα οι νησιώτες της άγονης γραμμής θα συνδέει και πάλι τον Πειραιά με:

  • Την Μήλο, το νησί της Αφροδίτης, με τα ιδιαίτερα σεληνιακά τοπία
  • Την Σαντορίνη, με το διάσημο ηλιοβασίλεμα και την εντυπωσιακή καλντέρα
  • Την φιλόξενη εναλλακτική Ανάφη, με τον υψηλότερο μεσογειακό μονόλιθο μετά το Γιβραλτάρ
  • Την όμορφη αρχέγονη ηρωϊκή Κάσο, το αυθεντικό Αιγαιοπελαγίτικο διαμάντι
  • Την καταπράσινη, γραφική Κάρπαθο, με την “πολύχρωμη” Όλυμπο
  • Το πολύβουο Ηράκλειο, του Καζαντζάκη και της Κνωσού
  • Τη Σητεία, του Κορνάρου και του Φοινικόδασους
  • Την κοσμοπολίτικη Ρόδο, των Ιπποτών με την μακραίωνη ιστορία
  • Την “πράσινη” ακριτική Χάλκη, με τα υπέροχα φυσικά τοπία.

Ακούραστος “εργάτης” σε δύσκολους και ήρεμους καιρούς το “ΠΡΕΒΕΛΗΣ¨, σηκώνει άγκυρα, σήμερα Παρασκευή, από τον Πειραιά, μεταφέροντας με υποδειγματικό επαγγελματισμό και ανθρώπινο πρόσωπο, επιβάτες, οχήματα και είδη πρώτης ανάγκης σε ακριτικούς προορισμούς.

Η ANEK LINES επιβραβεύει τα μέλη του προγράμματος ΑΝΕΚ Smart Bonus για την σταθερή προτίμησή τους με δωρεάν εισιτήρια και προνομιακές παροχές & στο σύνολο των νησιών που προσεγγίζει το ΠΡΕΒΕΛΗΣ .

Οι ταξιδιώτες για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια & τις προσφορές της ANEK LINES, μπορούν να επισκεφθούν το www.anek.gr , να καλέσουν στο τηλ. 210 4197400 ή να απευθυνθούν στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.