Μηχανική βλάβη χθες βράδυ στο SIFNOS JET

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Νάξου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ – Τ/Χ – ΚΑΤ πλοίου ”ΣΙΦΝΟΣ ΤΖΕΤ” σημαίας Κύπρου, ότι διαπιστώθηκε μηχανική βλάβη στους υδροπροωθητήρες Νο1 και Νο3, ενώ έπλεε από τον λιμένα ν. Μυκόνου προς τον λιμένα ν. Νάξου.

Το εν λόγω πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα Ραφήνας προς τους λιμένες ν. Τήνου – ν. Μυκόνου – ν. Νάξου – ν. Πάρου, με 264 επιβάτες και 14 άτομα μέλη πληρώματος και για λόγους ασφάλειας δεν προσέγγισε τον λιμένα ν. Νάξου και συνέχισε τον πλου προς λιμένα ν. Πάρου.

Στο ανωτέρω Ε/Γ – Τ/Χ- ΚΑΤ πλοίο επρόκειτο να αποβιβασθούν στον λιμένα ν. Νάξου 101 επιβάτες, ενώ ανέμεναν προς επιβίβαση στον οικείο λιμένα 02 επιβάτες, οι οποίοι προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Το ”ΣΙΦΝΟΣ ΤΖΕΤ” κατέπλευσε με ασφάλεια στον λιμένα ν. Πάρου, ενώ από το Λιμεναρχείο Πάρου του απαγορεύτηκε ο απόπλους, μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο αναγνωρισμένο οργανισμό.