Ξεκινάει τον Αύγουστο το HAMBURG κρουαζιέρες που περιλαμβάνουν και Αιγαίο

H εταιρία κρουαζιέρας Plantours & Partner με έδρα στη Βρέμη, πρόκειται να επαναφέρει σε λειτουργία το πλοίο της Hamburg για κρουαζιέρες μέσα τον Αύγουστο, έπειτα από πάνω από ένα χρόνο απουσίας.

Το κρουαζιερόπλοιο χωρητικότητας 400 επιβατών, στις 10-21 Αυγούστου θα πραγματοποιήσει δρομολόγιο από τη Σεβίλη με προορισμό τον Πειραιά και προσεγγίσεις στη Μαρβέγια, στην Αλμερία, στη Φορμεντέρα και τη Μάλτα. Θα ακολουθήσουν προσεγγίσεις στον Αιγαίο, και στις 27 Σεπτεμβρίου το Hamburg θα αναχωρήσει από τον Πειραιά με προορισμό το Κίελο.

Στη συνέχεια έχει προγραμματιστεί κρουαζιέρα από το Κίελο με προσεγγίσεις στη Δανία, το Στράλσουντ, το Travemünde και τα νησιά Χέλγκολαντ.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Plantours, Oliver Steuber, οι πωλήσεις είναι σε πολύ θετικό έδαφος ειδικά για το μικρότερο κρουαζιερόπλοιο θαλάσσης της Γερμανίας, ενώ η εταιρία θα συνεχίσει να προσφέρει δρομολόγια σε ασυνήθιστους προορισμούς και δεν θα πραγματοποιεί «μπλε κρουαζιέρες» οι οποίες στερούνται προσεγγίσεων σε λιμάνια.

Αρχικά, το πλοίο Hamburg είχε προγραμματιστεί να προσφέρει αυτό το καλοκαίρι δρομολόγια γύρω από τη Βρετανία, στην Ισλανδία και τη Γροιλανδία καθώς και τις Μεγάλες Λίμνες, όμως οι προορισμοί αυτοί αντικαταστάθηκαν από το Αιγαίο, τη δυτική και τη βόρεια Ευρώπη.

Η Plantours τα τελευταία χρόνια δεν είχε παρουσία στις κρουαζιέρες της Μεσογείου, όμως σκοπεύει να προσφέρει προσεγγίσεις σε 13 ελληνικά νησιά σε μόλις 11 ημέρες, καθώς επέλεξε τη νότια Ευρώπη για να λανσάρει εκ νέου τις δραστηριότητές της.

Πηγή: tornosnews.gr | Χριστίνα Λαϊνοπούλου   –   Κεντρική φωτογραφία: Tor Resser, MarineTraffic