Ο τελευταίος απόπλους για φέτος από τα Κατάπολα του HIGHSPEED 4 (photos)

Με τρείς μακρείς συριγμούς “αποχαιρέτησε” σήμερα το μεσημέρι το Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ HIGHSPEED 4 το νησί της Αμοργού, ολοκληρώνοντας τη φετινή καλοκαιρινή του δρομολόγηση.

Το πλοίο της HELLENIC SEAWAYS κατέπλευσε σήμερα το μεσημέρι στις 15.04 στα Κατάπολα, προερχόμενο από Πειραιά, Πάρο, Νάξο και Κουφονήσι και αναχώρησε για τελευταία φορά φέτος στις 15.22.

Καθόλη τη διάρκεια της φετινής τουριστικής περιόδου, ήταν το μόνο ταχύπλοο επιβατικό-οχηματαγωγό πλοίο που προσέγγιζε τα Κατάπολα, μεταφέροντας προς το νησί της Αμοργού επισκέπτες με ταχύτητα και με τη δυνατότητα να έχουν μαζί και τα οχήματα τους (τα υπόλοιπα ταχύπλοα που “δένουν” στο νησί δεν έχουν τη δυνατότητα μεταφοράς αυτοκινήτων ή μηχανών).

Το HIGHSPEED 4 εκτελεί κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια το συγκεκριμένο δρομολόγιο (εκτός της περσινής χρονιάς που δεν δρομολογήθηκε καθόλου λόγω της πανδημίας του COVID-19 και της έλλειψης μεταφορικού έργου και της προπέρσινης που η εταιρεία του δεν είχε επεκτείνει το δρομολόγιο μέχρι την Αμοργό), με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Φωτορεπορτάζ για το seanews από τα Κατάπολα, της συνεργάτιδος μας, Κωνσταντίνας Καλαφάτη