Στην Κάρυστο κατέπλευσε σήμερα το NAXOS JET (video & photos)

Μια προσπάθεια ετών, με πολύ κόπο κι επιμονή για να ξαναβρεί η Κάρυστος τη θέση που της αξίζει στον ακτοπλοϊκό χάρτη, αρχίζει να αποδίσει καρπούς παρά το γεγονός ότι η έλευση του πλοίου πολεμήθηκε αρκετά από ορισμένους κύκλους.

Το NAXOS JET που εκτελεί πλέον το ενδοκυκλαδικό δρομολόγιο κι αφού λύθηκαν κάποιες παρανοήσεις που είχαν δημιουργηθεί για το λιμάνι της πόλης, κατέπλευσε στην Κάρυστο. Αρκετός κόσμος, και ιδίως πολλοί που έχουν ζήσει το λιμάνι της πόλης σε άλλες εποχές, έδωσαν το “παρών” νωρίτερα το μεσημέρι υποδεχόμενοι το NAXOS JET.

Ο πλοίαρχος που είχε επισκεφτεί πριν λίγες ημέρες την πόλη, μπήκε ανετότατα στο λιμάνι διαλύοντας τους διάφορους μύθους περί ακαταλληλότητας. Η εκβάθυνση η οποία έχει δρομολογηθεί και θα παρέξει ακόμη περισσότερες δυνατότητες στο λιμάνι, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο διαδικαστικά.

Η διάθεσή του καπετάνιου να μπει στο λιμάνι φάνηκε και από το γεγονός ότι πατούσε διαρκώς την κόρνα χαιρετίζοντας την Κάρυστο, ενώ ο κόσμος ανταπέδωσε με θερμό χειροκρότημα. Εκτός τούτου το πλοίο αποβίβασε κι επιβίβασε επιβάτες καθώς επίσης καθώς επίσης και όχημα.

Το NAXOS JET αναμένεται στο λιμάνι της Καρύστου και αύριο το μεσημέρι.

Πηγή: ikarystos.gr | Video & photos: ikarystos.gr