Το ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ αντικαθιστά το ΚΡΗΤΗ ΙΙ στα δρομολόγια Ηρακλείου λόγω μηχανικής βλάβης

Ενημερώθηκαν, τα ξημερώματα της Πέμπτης 15 Σεπτεμβρίου, οι Λιμενικές Αρχές Μήλου – Σίφνου – Σερίφου – Κύθνου – Κέας – Ύδρας – Λαυρίου – Πόρου – Αίγινας – Σαρωνικού και Πειραιά από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ., για βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του Ε/Γ – Ο/Γ ”ΚΡΗΤΗ ΙΙ” Ν. Χανίων 25, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης προγραμματισμένου δρομολογίου από τον λιμένα Ηρακλείου με προορισμό τον λιμένα Πειραιά.

Το ”ΚΡΗΤΗ ΙΙ” κατέπλευσε με ασφάλεια στον λιμένα Πειραιά, πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, όπου αποβίβασε με ασφάλεια 357 επιβάτες, 69 Ι.Χ.Ε., 111 Φ/Γ και 13 δίκυκλα οχήματα.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Το ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ στη θέση του ΚΡΗΤΗ ΙΙ

Λόγω της μηχανικής βλάβης που υπέστη για ακόμα μία φορά τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο το ΚΡΗΤΗ ΙΙ, το πλοίο παρέμεινε στο λιμάνι του Πειραιά και τη θέση του στα δρομολόγια του Ηρακλείου πήρε προσωρινά το ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ.