Το COSTA MAGICA φέρεται να αγόρασε ο Μάριος Ηλιόπουλος της SEAJETS

Ακόμα ένα κρουαζιερόπλοιο φέρεται να απόκτησε σήμερα ο Μάριος Ηλιόπουλος, υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού και ανάπτυξης της SEAJETS, το COSTA MAGICA.

Tο πρώην πλέον κρουαζιερόπλοιο της COSTA CRUISES που ανήκει στον όμιλο της CARNIVAL, ναυπηγήθηκε το 2004 στα Fincantieri Genoa στην Ιταλία και είναι αδερφό με το COSTA FORTUNA, έχει μήκος 272.19m, πλάτος 35.4m και μπορεί να ταξιδεύει με ταχύτητα που αγγίζει τους 20 κόμβους.

Το COSTA MAGICA μπορεί να φιλοξενήσει 3.000 με 3.500 επιβάτες σε 1.359 καμπίνες, ενώ έχει και 1.068 άτομα πλήρωμα. Στους πολυτελείς του χώρους μπορεί κανείς να βρει εστιατόρια, πιτσαρία, ζαχαροπλαστείο, μπαρ, πισίνες, spa, θέατρο, εμπορικό κέντρο, καζίνο, γήπεδα μπάσκετ, κ.α.

Τα τελευταία 3 χρόνια η SEAJETS προχώρησε στην αγορά και άλλων κρουαζιερόπλοιων από διάφορες εταιρείες, εκμεταλλευόμενη επί το πλείστον την διακοπή των ταξιδιών τους και την ακινησία τους λόγω της πανδημίας του covid-19, χωρίς όμως μέχρι και σήμερα να έχει δραστηριοποιήσει κάποιο από αυτά και έχοντας τα παροπλισμένα σε διάφορα λιμάνια της χώρας.