Δήμος Ανατολικής Σάμου: Συμμετοχή σε εκδήλωση της Greek Panorama Virtual

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, στα πλαίσια συμμετοχής του στην πρώτη Διεθνή Τουριστική Έκθεση GREEK PANORAMA VIRTUAL (www.greekpanorama.com), έλαβε μέρος στις 22/04/2021 σε
διαδικτυακή εκδήλωση η οποία ήταν αφιερωμένη στην «Παγκόσμια Ημέρα της Γης», με συζητήσεις οι οποίες αφορούσαν την αειφορία τον πράσινο τουρισμό και τη βιώσιμη κινητικότητα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρξε σύζευξη με Γερμανία, όπου συμμετείχε και η διευθύντρια του ΕΟΤ Γερμανίας κ. Βίκυ Στρούμπου, η οποία παρουσίασε το έργο του ΕΟΤ αναφορικά με την
προώθηση της χώρας μας στη Γερμανική αγορά.  Το Δήμο μας, εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος κ. Δέσποινα Κάιλα και ο Γραμματέας του Συνδέσμου Τουριστικών & Ναυτικών Πρακτόρων Σάμου, κ. Δημήτρης Κασμιρλής. Αναφέρθηκαν στη Σάμο, ως έναν γνωστό τουριστικό προορισμό στη Γερμανική αγορά εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αλλά και στις συχνές απευθείας πτήσεις charter που υπάρχουν κάθε χρόνο από και προς το νησί. Εκτενής συζήτηση έγινε για το ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης και το έργο της, στη δύσκολη αυτή περίοδο για τον τουρισμό.

Με την δυναμική προβολή της «Greek Panorama Virtual» προορισμοί και επιχειρήσεις απολαμβάνουν ευρεία διασπορά και επικοινωνία με τους μελλοντικούς επισκέπτες τους, λειτουργώντας όλο το χρόνο.

Όλες οι εκδηλώσεις της έκθεσης βρίσκονται στο κανάλι https://www.youtube.com/channel/UC9QKX1pDnPQ0SyEtnyJqLw.