Ξεκίνησε κρουαζιέρες το MEIN SCHIFF 5

Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στην οποία η TUI Cruises ξεκίνησε τις κρουαζιέρες στη φετινή καλοκαιρινή περίοδο.

Μετά από πολύμηνη διακοπή, το Mein Schiff 5 άρχισε με ταξίδια μιας εβδομάδας από και προς την Κρήτη. Περίπου 1.000 πελάτες του πρώτου ταξιδιού ήδη επιβιβάστηκαν στο Ηράκλειο, ενώ το πλοίο επισκέφθηκε τη Ρόδο, τον Πειραιά και για τη συνέχεια θα επισκεφθεί τη Σούδα της Κρήτης.

«Περιμέναμε πολύ καιρό αυτή τη στιγμή. Το πλοίο Mein Schiff 5 αναχώρησε για το πρώτο του ταξίδι στη φετινή σαιζόν. Είναι μια συγκινητική στιγμή, τόσο για τους επισκέπτες όσο και για το πλήρωμα», δήλωσε η κα. Wybcke Meier, Διευθύνουσα Σύμβουλος της TUI Cruises. «Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι οι επιβάτες θα απολαύσουν για άλλη μια φορά τους μοναδικούς ελληνικούς προορισμούς και είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποστηρίξαμε τη διαδικασία επανέναρξης των κρουαζιέρων», δήλωσε ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης.

Το MEIN SCHIFF 5 σήμερα το πρωί στον Πειραιά

Η TUI Cruises είχε προσφέρει και τον περασμένο Σεπτέμβριο κρουαζιέρες στην Ελλάδα με το πλοίο Mein Schiff 6, περιλαμβανομένων και χερσαίων εκδρομών. Το ίδιο θα ισχύει και στις φετινές κρουαζιέρες όπου θα προσφέρονται χερσαίες εκδρομές που διοργανώνονται από την TUI Cruises.

Σχετικά με το πρωτόκολλο υγιεινής της TUI Cruises

Περισσότεροι από 80.000 πελάτες έχουν συμμετάσχει στις κρουαζιέρες της TUI Cruises από τον Ιούλιο του 2020. Με τα πρωτόκολλα υγιεινής που εφαρμόζει, η TUI Cruises αποδεικνύει ότι είναι εφικτό να διοργανώνονται κρουαζιέρες με ασφάλεια και υγιεινή.

Οι επισκέπτες απολαμβάνουν το ταξίδι τους, έχοντας ταυτόχρονα ένα σαφές πλαίσιο ασφάλειας και υγιεινής υψηλότερων προδιαγραφών:

  • Είναι υποχρεωτικό να υπάρχει αρνητικό τεστ COVID-19 πριν την επιβίβαση στο πλοίο. Επίσης, εφαρμόζονται μέτρα απόστασης και υγιεινής καθόλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας.
  • Η χωρητικότητα του πλοίου έχει περιοριστεί στο 60 τοις εκατό, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται μεγάλη αναλογία προσωπικού χώρου ανά επιβάτη. Με αυτόν τον τρόπο, οι απαραίτητες αποστάσεις μπορούν να διατηρηθούν επί του πλοίου οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε.