Τον Μάρτιο του 2022 θα ξεκινήσει κρουαζιέρες το CELESTYAL EXPERIENCE

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on skype
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on linkedin

Το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Experience θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση με την κρουαζιέρα «Τρεις Ήπειροι» τον Μάρτιο του 2022, ενώ θα συνεχίσει με την ανανεωμένη κρουαζιέρα «Εκλεκτό Αιγαίο» με νέο προορισμό την πόλη της Καβάλας.

Το κρουαζιερόπλοιο, που προστέθηκε στο στόλο της Celestyal Cruises το 2020, ήταν αρχικά προγραμματισμένο να ξεκινήσει τις κρουαζιέρες του το 2021, αλλά, λόγω της πανδημίας, θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση το 2022 με την κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Τρεις Ήπειροι» και θα επισκεφθεί προορισμούς στην Ελλάδα (Αθήνα και Ρόδος), την Αρχαία Έφεσο, το Ισραήλ (‘Αστοντ), την Αίγυπτο (Πορτ Σαίντ) και την Κύπρο (Λεμεσός). Θα προσφέρει all-inclusive κρουαζιέρες, σε τιμές που ξεκινούν από 879 ευρώ ανά άτομο.

Από τις 7 Ιανουαρίου του 2023, το Celestyal Experience θα ξεκινήσει κρουαζιέρες 7 και 14 διανυκτερεύσεων που θα διαρκούν ολόκληρο το έτος. Όλες οι αναχωρήσεις για το 2022- 2023 θα είναι διαθέσιμες προς κράτηση από τις 20 Μαΐου.

Ο επικεφαλής εμπορικός διευθυντής της Celestyal Cruises, Λέσλι Πέντεν δήλωσε σχετικά: «Καθώς ξεκινάμε την ασφαλή επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων μας αυτό το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα στις 12 Ιουνίου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον σχεδιασμό μας για την επόμενη διετία, με τη προσθήκη του κρουαζιερόπλοιου Celestyal Experience στον στόλο μας. Το Celestyal Experience αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά στη συνεχή μας ανάπτυξη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ