Το Cosmote History στo λιμάνι Ναύπακτου για επεισόδιο που αφορά τη Ναυμαχία

Το λιμάνι της Ναυπάκτου θα αποτελέσει το νέο σκηνικό για το κανάλι Cosmote History, της Cosmote tv, έχοντας ως θέμα, τι άλλο, από τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου.

Οι συζητήσεις μεταξύ δήμου και καναλιού ξεκίνησαν εδώ και μήνες, από την αρχή του έτους λένε οι πληροφορίες του emprosnews.gr, φτάνοντας εν τέλει στο σήμερα, όπου αναμένεται να γίνουν και τα γυρίσματα στην πόλη.

Στιγμιότυπο από την αναπαράσταση της Ναυμαχίας στο λιμάνι Ναυπάκτου, τον Οκτώβρη του 2019

Πιο συγκεκριμένα, την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη το λιμάνι της Ναυπάκτου θα μετατραπεί στο βασικό σκηνικό ενός δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ, στο τμήμα που θα αφορά στην αφήγηση από τον πρωταγωνιστή του. Τελευταίας τεχνολογίας τεχνικά μέσα θα αναπαραστήσουν τη Ναυμαχία, ενώ τη δική τους πινελιά θα βάλουν καταξιωμένοι ακαδημαϊκοί που θα μιλήσουν για το ιστορικό γεγονός.

Οι πληροφορίες, για την ώρα, έρχονται με το σταγονόμετρο, και το μόνο ακόμα που καταφέραμε να μάθουμε είναι ότι το συγκεκριμένο επεισόδιο θα προβληθεί τις ημέρες της Ναυμαχίας τον ερχόμενο Οκτώβρη.

Πρόκειται για μία πραγματικά άκρως ενδιαφέρουσα εξέλιξη η οποία κατά τις ημέρες των φετινών εορτασμών θα δώσει πόντους στην πόλη, κι αυτό πρέπει να πιστωθεί σε εκείνους που το έτρεξαν.

Πηγή: emprosnews.gr